یکشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۳
سرویس : مسجد خبر
کد خبر : ۳۷۶۵۹
گزارشگر : جلال حیران نیا
حجت‌الاسلام سید کمیل موسوی مطرح کرد:

بانور؛ فرصتی برای حل مسائل فرهنگی

بانوان مؤثرترین کنشگران حوزه خانواده هستند در همین راستا یکی از مهمترین رسالت‌های مهرواره‌ی بانور این است که بتوان از ظرفیت عظیم بانوان نهایت استفاده را برد.

(یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱) ۱۰:۴۳

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران، جلسه تشکیل ستاد استانی مهرواره «بانو» با حضور حجت الاسلام سید کمیل موسوی معاون فرهنگی شهرستان‌های استان تهران، مریم زادقاسمی دبیر ستاد مرکزی مهرواره «بانور» و نمایندگان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه خواهران، اداره اوقاف و امور خیریه، شهرداری تهران، تشکل‌های دینی و سپاه شهرستان‌های استان تهران روز یکشنبه ۶ شهریورماه در محل اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، حجت‌الاسلام سید کمیل موسوی با بیان این که سازمان تبلیغات اسلامی به نقش و جایگاه مهم و کلیدی بانوان در پروژه‌های فرهنگی اعتقاد راسخ دارد اظهار کرد: از جمله ویژگی‌های مهم پروژه‌های فرهنگی دقت نظر، لطافت، ظرافت، بررسی جزئیات و نگاه کلان است که این ویژگی‌ها به وفور در نظریه پردازی‌ها و عملیات‌های فرهنگی انجام گرفته در بانوان یافت می شود و نشان دهنده ظرفیت عظیم و گا‌ها مغفول مانده این قشر اثر گذار در امور فرهنگی است.

مسئول ستاد مهرواره بانور استان تهران، مهرواره بانور را فرصتی برای جاری کردن نگاه بانوان به مسائل فرهنگی دانست و آمادگی همکاری خود به عنوان مسئول ستاد مهرواره استان تهران را اعلام کرد.

 بانوان؛ مؤثرترین کنشگران در حوزه خانواده

در ادامه این جلسه، مریم زادقاسمی دبیر ستاد مرکزی مهرواره «بانور» گفت: بانوان مؤثرترین کنشگران حوزه خانواده هستند در همین راستا یکی از مهمترین رسالت‌های مهرواره بانور این است که بتوان از ظرفیت عظیم بانوان نهایت استفاده را برد.

زادقاسمی در ادامه افزود: از مهمترین کارکرد‌های مسجد حل مسائل محلی است و خانواده نیز از مهمترین مسائل محلی به شمار می‌رود به همین دلیل این مهرواره با محوریت مسجد انتخاب شده است.

دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور با اشاره به این که این مهرواره در دو بخش برگزار می شود اظهار کرد: بخش اول آن مربوط به حل مسئله است که شامل ۷ محور در حوزه خانواده می‌شود که این محور‌ها عبارتنداز مسائل ازدواج و تشکیل خانواده، مسائل حوزه فرزندآوری و تربیت فرزند، مسائل حوزه فرزندپروری، مسائل حوزه سبک زندگی اسلامی، مسائل روابط زوجین، مسائل حوزه اقتصاد در خانواده و مسائل حوزه سلامت در خانواده.

وی در ادامه افزود: محور دوم این مهرواره به خاطره نویسی اختصاص یافته است که شامل خاطرات زندگی تبلیغی بانوان شریکه‌الامام و کنشگران فعال حوزه خانه و خانواده است.

مطابق برنامه ریزی‌های صورت گرفته، ۲۲ مهرماه یا ۱۷ ربیع الاول همزمان با سالروز ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) نتایج این مهرواره اعلام می‌شود.

دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور در پایان گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این مهرواره می‌توانند عدد یک را به سامانه ۵۰۰۰۱۷۵ ارسال کنند و پس از دریافت لینک ثبت نام اقدام به ثبت مسئله خود کنند.

پایان پیام/

(یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱) ۱۰:۴۳
https://news.masjed.ir/u/Syx
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید