پنج شنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۳
سرویس : اصلی
کد خبر : ۳۸۸۸۰
گزارشگر : جلال حیران نیا
معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد:

بهشت غدیر در ۱۰۰ مسجد استان تهران برگزار می‌شود

حجت‌الاسلام موسوی از اجرای طرح فرهنگی «بهشت غدیر» از عیدغدیرخم تا روز مباهله خبر داد و گفت: این طرح در ۱۰۰ مسجدمنتخب تهران اجرا می‌شود.

(پنج شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ۱۴:۱۳

به گزارش سرویس مسجدخبر پایگاه تخصصی مسجد؛ حجت‌الاسلام سیداحسان موسوی معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد از اجرای طرح فرهنگی «بهشت غدیر» با همکاری «شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی» و «موسسه فرهنگی هنری سرو امید« خبر داد و گفت: در قالب این طرح فرهنگی از عید غدیرخم تا مباهله در ۱۰۰ مسجد برگزیده استان تهران ۱۴۰۰ مجلس منقبت خوانی و نمایشگاه آثار طراحی و نگارگری غدیری و چندین پویش و مسابقه علمی و فرهنگی دیگر ویژه عید ولایت و امامت به شرح ذیل برگزار می‌شود.

 

برگزاری نمایشگاه‌های هنری 

در این ایام(غدیر تا مباهله) نمایشگاه آثار طراحی و نگارگری ایرانی با محوریت غدیر در مساجد منتخب برپا خواهند شد.

 

برگزاری ۱۴۰۰ مجلس منقبت‌خوانی

جلسات منقبت‌خوانی و معرفت‌افزایی با موضوع غدیر خم و جایگاه امامت در مساجد مذکور برگزار خواهند شد.

 

مسابقه کتاب‌خوانی دیجیتال

مسابقه‌ای جذاب از محتوای علمی و هنری تابلوهای نمایشگاه است که علاقمندان می توانند با ثبت‌نام در سامانه: art1.sarveomid.ir در آن شرکت و از جوایز معنوی آن بهره مند شوند.

 

پویش مردمی پرده‌خوانی

بازآفرینی هنرمندانه پرده‌خوانی با موضوع غدیر توسط مأمومین و مخاطبان است که در کنار فیض معنوی، به رقابتی جذاب بین نوجوانان و تقویت حافظه و قدرت بیان آنها منجر خواهد شد. علاقمندان برای شرکت در رقابت و بهره مندی از جوایز، فیلم و عکس این رویداد را از طریق ایتا به شماره: ۹۱۹۲۵۲۰۸۲۲ ارسال نمایند.

 

توزیع بسته‌های فرهنگی

شامل ۱۲ تابلوی هنری منتخب به‌همراه کتاب‌های مرتبط با غدیر، ویژه مساجد برگزیده

 

اهدای کتاب به جوانان

توزیع کتاب‌های علمی، روان و جذاب درباره مباحث غدیر، ویژه نسل جوان و مخاطبان دانشگاهی از دیگر فعالیت های علمی غدیری در این جشنواره است.

 
(پنج شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ۱۴:۱۳
https://news.masjed.ir/u/1dtu
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید