پنج شنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۱ / ۱۵:۰۸
کد خبر : ۷۵۸
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

۴۰۰ قطعه زمین برای ساخت مسجد در شهر تهران جانمایی و اهدا می شود

(پنج شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۱) ۱۵:۰۸
قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: بر اساس رویکرد مدیریت شهری در تقویت پایگاه های دینی و مذهبی تا پایان سال جاری ۴۰۰ قطعه زمین برای ساخت مسجد جانمایی و اهدا می شود.
حجت الاسلام والمسلمین امرودی، در نشست شورای معاونین اجتماعی و فرهنگی مناطق ۲۲گانه که به میزبانی منطقه ۵ برگزار شد با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر برخی از نقاط شهر تهران به لحاظ تعداد مساجد با کمبود محسوسی مواجه هستند و در همین راستا جانمایی و اهدای زمین جهت احداث مسجد با مشارکت مناطق ۲۲ گانه بصورت جدی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه این طرح در ۳ مرحله انجام می شود افزود: در آستانه ماه محرم و به تاسی از ۷۲ تن شهدای کربلا، ۷۲ قطعه زمین برای ساخت مسجد در شهرتهران مکان یابی و اهدا می شود.
امرودی در ادامه با تاکید بر توجه ویژه بر تقویت فعالیت های دینی، هنری، بانوان و آسیب ها با رویکرد اجتماعی و محله محوری گفت: جشنواره های شمسه، تسنیم، شکوفا و... فرصت مناسبی برای بهره مندی از ظرفیت ها و پتانسیل های محلی در تقویت برنامه های فرهنگی است که در همین راستا می بایست از توانمندی های مدیران محلات به درستی بهره گرفت
موج
(پنج شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۱) ۱۵:۰۸
https://news.masjed.ir/u/1ZDG
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید