سه شنبه / ۹ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۱
کد خبر : ۳۴۳۶۴
گزارشگر : ایده ایده

پیکر مرحوم حبیبی صبح پنجشنبه از میدان فلسطین تشییع می‌شود/پیام تسلیت حزب موتلفه اسلامی

مراسم تشییع دبیرکل فقید حزب موتلفه اسلامی پنجشنبه صبح از مسجد امام صادق (ع) میدان فلسطین برگزار می‌شود.

(سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۷) ۱۵:۱۱

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد؛ حزب موتلفه اسلامی در پیامی جزئیات مراسم تشییع محمدنبی حبیبی دبیرکل فقید این حزب را اعلام کرد

متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تاسف و تاثر، سه شنبه مقارن با ایام حزن آور شهادت حضرت صدیقه طاهره (س)، انقلاب اسلامی یکی از وفادارترین و مخلص‌ترین یاران خود را از دست داد.

محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی 14 سال پیش پرچم حزب را از مرحوم حبیب الله عسگراولادی دریافت کرد و در این سالها با حفظ این امانت در خط امام (ره) و رهبری معظم انقلاب از هیچ کوششی فروگذار نکرد.

وی از یاران باوفای امام و رهبری بود و کارنامه انقلابی او نزد انقلابیون شفاف و روشن است. حبیبی در عرصه های خدمت به نظام خستگی‌ناپذیر بود. حضور او در میادین خدمت به مردم و نظام هیچگاه از یادها نخواهد رفت. او در مسئولیت‌هایی که در انقلاب پذیرفت، زمینه‌ساز خدمات بی منت و صادقانه به ملت ایران بود.

حزب مؤتلفه اسلامی فقدان دبیرکل و همکار پرتلاش خود را به ملت ایران و مقام معظم رهبری و همه خدمتگزاران و خانواده آن مرحوم تسلیت می‌گوید.

بر این اساس، مراسم تشییع آن فقید سعید پنجشنبه (11 بهمن) ساعت 8:30 صبح از مسجد امام صادق (ع) در میدان فلسطین برگزار می‌شود.

جزئیات مراسم ترحیم و بزرگداشت آن مرحوم نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

(سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۷) ۱۵:۱۱
https://news.masjed.ir/u/jKo
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید