یکشنبه / ۳ تیر ۱۳۹۷ / ۱۳:۴۳
کد خبر : ۳۲۱۳۵
گزارشگر : محسن عزیزی

جلوگیری از پخش اذان در حرم ابراهیمی

اشغالگران صهیونیست مانع پخش اذان در حرم حضرت «ابراهیم (ع)» در «الخلیل» شدند.

(یکشنبه ۳ تیر ۱۳۹۷) ۱۳:۴۳

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، نیروهای اسرائیلی با استفاده از موانع فیزیکی، راه حرم ابراهیم را بستند و پرچم‌های اسرائیل را بر سر در آن نصب کردند و مانع ورود فلسگینی‌ها به خانه خدا شدند.

همچنین نیروهای اشغالگر به بهانه آزار شهرک‌نشینان اسرائیلی مانع پخش اذان مغرب در حرم حضرت ابراهیم (ع) شدند.

«حفظی أبو سنینة» مدیر حرم ابراهیمی گفت: مسجد حضرت ابراهیم اهمیت زیادی برای همه مسلمانان دارد و اشغالگران بارها حرمت این مسجد را زیر پا گذاشته‌اند.

یادآور می‌شود؛  مسجد یا حرم ابراهیمی در مرکز شهر الخلیل در جنوب «کرانه باختری» قرار دارد. این مسجد دومین بنای مهم اسلامی پس از «مسجد الاقصی» در سرزمین فلسطینی به شمار می‌آید.

این مسجد در طول قرن‌ها و حتی تا امروز، محل زیارت مسلمانان از نقاط مختلف جهان بوده و هست. به صورتی که برخی از زائران که در قرن‌های گذشته از مناطق مختلف جهان به زیارت این مسجد آمدند، در این منطقه ساکن شده و فرزندان آن‌ها هنوز اطراف حرم ساکن هستند.

(یکشنبه ۳ تیر ۱۳۹۷) ۱۳:۴۳
https://news.masjed.ir/u/ju7
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید