شنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۶:۰۰
کد خبر : ۳۱۷۸۶
گزارشگر : محسن عزیزی

عملیات انتحاری مسجد بورنو در نیجریه ناکام ماند

نمازگزاران در یک مسجد در ایالت بورنو در نیجریه، یک حمله تروریستی انتحاری را خنثی کردند. دو بمب گذار زن با کمربند انفجاری قصد انجام حمله تروریستی در این مسجد را داشتند.

(شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷) ۱۶:۰۰

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، روز گذشته نمازگزاران یک عملیات انتحاری در مسجد ایالت بورنو در نیجریه را خنثی کردند.

به گفته یک منبع محلی، دو بمب گذار زن که به احتمال زیاد از اعضای گروه تروریستی بوکوحرام بودند، مخفیانه وارد شهر شده و سعی در انجام عملیات تروریستی انتحاری در مسجد الحاجی بونو در ایالت بورنو را داشتند، اما نمازگزاران هوشیار متوجه آن ها شده و دیگران را خبر کردند.

تلاش نمازگزاران برای دستگیری عاملان تروریستی ناموفق بود و بمب گذاران انتحاری که نتوانستند به مسجد نفوذ کنند، کمربند انفجاری شان را منفجر کرده و کشته شدند. در این حادثه خوشبختانه به دیگران آسیبی وارد نشد.

پلیس ایالتی بورنو این حادثه را تایید کرده و بیانیه ای در این زمینه منتشر شده است. پلیس به محل مراجعه کرده و وضعیت منطقه امن اعلام شده است.

(شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷) ۱۶:۰۰
https://news.masjed.ir/u/jap
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید