پنج شنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۳:۵۸
کد خبر : ۳۱۲۱۸
گزارشگر : وحید پورتجریشی

بررسی «تأثیر قرآن بر ادبیات روسیه» در ترکیه

موضوع تأثیر قرآن کریم بر ادبیات روسیه در قالب نشستی علمی در دانشگاه «ارجیس» ترکیه مورد بررسی قرار گرفت.

(پنج شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۶) ۱۳:۵۸

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از سایت رسمی دانشگاه ارجیس ترکیه؛ این نشست با محوریت بررسی تأثیر قرآن بر ادبیات روسیه دیروز، 16 اسفندماه، در دانشکده الهیات دانشگاه «ارجیس» برگزار شد.

در این نشست که علاوه بر اساتید ترک برخی از اساتید دانشگاه‌های جمهوری آذربایجان نیز حضور داشتند، عاصف حاجی‌اف، رئیس «دانشگاه اسلاو باکو» طی سخنانی تأثیر قرآن کریم بر ادبیات روسی را مورد بررسی قرار داد.

وی با اشاره به ترجمه آثار اسلامی به زبان روسی از چگونگی تأثیر پذیری ادبای روس از آیات قرآن کریم سخن گفت.

یادآور می‌شود، 11 بهمن ماه سال جاری نیز سمیناری علمی با عنوان «تأثیرپذیری ادیبان روس از قرآن کریم» در حاشیه چهل‌و‌نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب قاهره برگزار شد.

(پنج شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۶) ۱۳:۵۸
https://news.masjed.ir/u/jmd
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید