یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۵ / ۱۵:۱۳
کد خبر : ۲۶۸۳۲
گزارشگر : سید پویان حسین‌پور
دکتر صلاتی در گفت‌وگو با پایگاه تخصصی مسجد مطرح کرد:

پیروی از مکتب محرم، نقشه راه پیروزی انقلاب‌های اسلامی است

یکی از شاگردان شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه گفت: پیروی از مکتب محرم می‌تواند، نقشه راهی برای پیروزی انقلاب‌های اسلامی منطقه باشد.

(یکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵) ۱۵:۱۳

دکتر صلاتی یکی از شاگردان شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه در گفت‌وگو با پایگاه تخصصی مسجد گفت: بی‌تردید همین توان و قدرت مکتب محرم در تمامی ابعاد سیاسی و اجتماعی آن است که به پیروزی انقلاب اسلامی ایران انجامید و این انقلاب نیز بر روند جنبش‌های منطقه تاثیرگذار شد.

وی با اشاره به جنایت‌های سعودی و دولت نیجیریه درباره شیعیان گفت:‌ بی‌تردید ما از مکتب امام حسین(ع) آموخته‌ایم که ذلت را نپذیریم و در این راه به شهادت راضی هستیم.

این استاد دانشگاه افزود: ما به درستی  راهی که انتخاب کردیم یقین داریم و در این راه از تمامی داشته های خود می‌گذریم.

وی در پایان به نقش مساجد در تبین اهداف امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: مساجد در محرم مانند تمامی ماه‌های سال نقش مهمی در تبیین اهداف واقعی قیام عاشورا دارند.

(یکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵) ۱۵:۱۳
https://news.masjed.ir/u/vrw
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید