شنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۸
کد خبر : ۲۲۷۸۷
گزارشگر : هادیان - جواد خلیلی

اعلام برنامه های دهه اول صفر در مسجد الرضا(ع)

امام جماعت مسجد الرضا(ع) برنامه های دهه اول ماه صفر را اعلام نمود.

(شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۴) ۱۰:۵۸

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از ناحیه علامه طباطبایی مسجد الرضا (ع) گیلاوند میزبان برگزاری مراسمات دهه اول ماه صفر می باشد.

حجت الاسلام و المسلمین فتاحی امام جماعت مسجد الرضا (ع) گیلاوند با اعلام این مطلب افزود : همزمان با اتمام ماه محرم و آغاز دهه صفر مسجد الرضا (ع) نیز به میزبانی این ماه سراسر از غم و اندوه رفته است و میزبان برگزاری مراسمات ویژه ای می باشد.

وی در گوشه هایی از سخنان خود به برگزاری مراسمات سخنرانی و عزاداری اشاره نمود و بیان داشت : مراسم دهه اول ماه صفر از روز جمعه به مدت 10 شب با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید مسعود ورعی و همراه با اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجد الرضا(ع) برگزار خواهد شد.

گفتنی است مسجد الرضا(ع) در بخش گیلاوند و در محور اصلی دماوند فیروزکوه قرار دارد و از مساجد فعال ناحیه علامه طباطبایی می باشد.

ناحیه علامه طباطبایی-مرکز رسیدگی به امور مساجد
(شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۴) ۱۰:۵۸
https://news.masjed.ir/u/26e1
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید