پنج شنبه / ۴ تیر ۱۳۹۴ / ۱۴:۰۰
کد خبر : ۲۰۴۲۸
گزارشگر : هادیان - جواد خلیلی

سی شب مهمان مسجد جامع شهرستان پردیس

امام جماعت مسجد جامع پردیس از برگزاری مراسمات ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد.

(پنج شنبه ۴ تیر ۱۳۹۴) ۱۴:۰۰

به گزارش خبرنگار محراب از ناحیه علامه طباطبایی مسجد جامع شهرستان پردیس خود را برای برگزاری مراسمات ویژه ماه مبارک رمضان آماده می کند.

حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن مؤیدزاده امام جماعت مسجد جامع پردیس با بیان این مطلب افزود : در مسجد جامع پردیس هر سه وعده نماز های جماعت در ماه مبارک رمضان با حضور نمازگزاران اقامه می گردد.

وی در ادامه افزود : پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر مراسم سخنرانی با حضور حجج الاسلام و المسلمین ویسی ،حسام و بروجردی برگزار و پس از آن نیز مراسم قرائت یک جزء از قرآن با حضور نمازگزاران صورت می گیرد.

وی در انتها افزود : به حمد الله در طی این ماه هر شب سفره افطار کریم اهل بیت پس از اقامه نماز مغرب و عشاء برای عموم مردم آماده و مهیا می باشد.

گفتنی است در مسجد جامع شهرستان پردیس هر شب مسابقات فرهنگی ویژه نوجوانان و نونهالان همراه با اهداء جوایز به نفرات برگزار می گردد.

ناحیه علامه طباطبایی-مرکز رسیدگی به امور مساجد
(پنج شنبه ۴ تیر ۱۳۹۴) ۱۴:۰۰
https://news.masjed.ir/u/1YQS
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید