جمعه / ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۶
سرویس : دین و اندیشه
کد خبر : ۳۱۵۲۷
گزارشگر : محمد قدس
همزمان با روز پاسدار

عظمت روز سوم شعبان در کلام رهبر معظم انقلاب

رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره عظمت روز سوم شعبان می‌فرماید: «در این روز کسی متولد شد که سرنوشت اسلام، به او، به حرکت او، به قیام او، به فداکاری , به اخلاص او بسته بود».

(جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۹۷) ۱۰:۴۶

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از تسنیم 31 فروردین ماه و سوم شعبان مصادف با فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) است. به همین مناسبت به بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره مقام و عظمت امام حسین (ع) اشاره می‌کنیم، چراکه ایشان در مناسبت‌های مختلف با نوع نگاه و بصیرت نافذشان بارها و بارها به بیان مسائلی از ماجراهای اهل‌بیت (علیهم‌‌السلام) پرداخته‌اند که امروزه پس از گذشت سال‌ها از آن طرح بحث‌ها، ارزش چنین مطالبی برایمان بیش از پیش نمایان می‌شود و لزوم به‌کارگیری آنها در جامعه را به‌وضوح حس می‎کنیم.

«روز میلاد حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌الصّلاةوالسّلام روز باعظمتی است. به فرمایش مرحوم آقای حاج میرزا جواد آقای تبریزی ملکی - عالمِ فقیهِ عارفِ بزرگوار - عظمت روز سوّم شعبان را باید به‌ عنوان پرتوی از عظمت حسین‌بن‌علی به‌ حساب آورد و به‌ شمار آورد؛ روز بزرگی است.  در این روز کسی متولد شد که سرنوشت اسلام، به او، به حرکت او، به قیام او، به فداکاری او، به اخلاص او بسته بود». (بیانات رهبر انقلاب اسلامی مورخ 92/3/22)

* صبر امام حسین (ع)، نجات اسلام

«صبر امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام، اسلام را در طول تاریخ تا امروز بیمه کرده است. واقعاً اگر امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام آن صبر تاریخى را در کربلا و قُبیل کربلا و مقدّماتِ حادثه‌ عاشورا نمى‌کردند، بلاشک با گذشت یک قرن، حتّى از نام اسلام هم اثرى نمى‌ماند، اما امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام به برکت صبر، دین را زنده کردند؛ این صبرِ آسانى نبود. صبر فقط این نیست که انسان را زیر شکنجه بیاندازند یا فرزندان انسان را جلوِ انسان شکنجه کنند یا بکشند و انسان ایستادگى کند - البته این مرحله‌ مهمى از صبر است - اما از این مهم‌تر این است که انسان را با وسوسه‌ها و اظهاراتى که على‌الظّاهر ممکن است در نظر بعضى منطقى بیاید، از ادامه‌ این راه باز بدارند؛ همان کارى که با امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام مى‌کردند: آقا! شما کجا مى‌روید؟ خود را در معرض خطر قرار مى‌دهید؛ خانواده خود را در معرض خطر قرار مى‌دهید؛ دشمن را جرى مى‌کنید؛ دست آنها را به خون خود باز مى‌کنید. هر کس رسید، خواست امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام را در مقابل این محذور اخلاقى قرار دهد که شما با این اقدام خود، جان عدّه‌اى را به خطر مى‌اندازید و دشمن را مسلّطتر مى‌کنید و اینها را وادار مى‌کنید تا به خون شما دست بیالایند. این یک نقطه‌ خیلى مهم و تردیدآور است، این یک جنگ روشن و واضح نیست که آدم بگوید من مى‌روم تا کشته شوم؛ نه، این محاذیر دنبالش هست، ممکن بود براى امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام این معنا مطرح باشد یا مطرح کنند که آقا! شما اگر کشته شوید، شیعیان شما را در کوفه قتل عام مى‌کنند و پدر همه را در مى‌آورند؛ شما باید زنده بمانید و ملجأ باشید. شما پسر پیغمبرید؛ با حفظ حیات خود، جان عدّه‌اى را حفظ کنید. در مورد امام رضوان‌اللَّه علیه عیناً همین معنا تکرار شد».
(بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضاى مجلس خبرگان رهبرى 80/12/23)

(جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۹۷) ۱۰:۴۶
https://news.masjed.ir/u/mkU
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید